Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du mange nyttige tips og inspirasjon til å bli bedre på hygiene og logitstikk fra skog til bord! Påmelding
Norsk storviltkjøtt er blant verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon til bruke av hjortekjøtt på måter du knapt trodde var mulig. Bare fantasien setter grenser - hele hjorten er spiselig! Påmelding
Lær å lage spekepølse etter gammel metode sammen med Johan Trygve Solheim. Spekepølsene lages etter gammel norsk metode, med naturlig melkesyregjæring og uten annen tilsetning enn salt. Påmelding
Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no
Takk for hjelpen!