Feltkontroll av hjorteviltkjøtt – Stranda
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Mer informasjon og påmelding.
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Mer informasjon og påmelding.
Norsk Hjortesenter arrangerer feltkontrollørkurs ved Instedalen skole i Naustdal i samarbeid med Øvre Naustdal Utmarkslag /Instedalen Storvald. Mer informasjon og påmelding.
Trondheimsrestauranten To Rom og Kjøkken arrangerer 3-timers matkurs for inntil 12 personer lørdager kl 1200. Denne lørdagen står viltkjøtt på menyen. Mer informasjon og påmelding.
Gladkjøkkenet i Kristiansand arrangerer kurs for deg som har frysen full av fugl og vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede de deiligste retter. Her vil du lære om … Les mer av "Tilberedning av vilt og tilbehør – Kristiansand."
Lær å lage spekepølse etter gammel metode sammen med Magnhild Dyrdal og Johan Trygve Solheim. Spekepølsene lages etter gammel norsk metode, med naturlig melkesyregjæring og uten annen tilsetning enn salt. … Les mer av "Spekepølse kurs med Magnhild Dyrdal"
Slaktekurs ved Alver Hjort arrangert av Norsk Hjortesenter Mer informasjon og påmelding
Partingskurs Alver Hjort arrangert av Norsk Hjortesenter Mer informasjon og påmelding
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet.
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet.
Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no
Takk for hjelpen!