Hopp til innhold

Foredrag fangstmann John S. Opdahl

Thon Hotel Bergen Airport, Kokstad

Opdahl forteller om feller og fangst, samt lokking av gås, elg, hjort, rådyr, gaupe og rådyrkjedrepende rev. Påmelding

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Eigersund Dalane Miljø og ressurslag, Sirdalsvegen 38,4376 Helleland

Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Påmelding

Slaktekurs

Svanøy ,Norge

Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du … Les mer av "Slaktekurs"

Parteringskurs

Etne

Norsk storviltkjøtt er blant verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon … Les mer av "Parteringskurs"

Spekepølsekurs

Etne

Lær å lage spekepølse etter gammel metode sammen med Johan Trygve Solheim. Spekepølsene lages etter gammel norsk metode, med naturlig melkesyregjæring og uten annen tilsetning enn salt. Påmelding

Feltkontroll av hjortekjøtt, Nissedal

Mila Dagsenter, Treungen

Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Mer informasjon og påmelding

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt, Arendal

Jakt & Friluft, Bryggeriveien 4.

Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Mer informasjon og påmelding

Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no

Takk for hjelpen!