Fellesjakt på rådyr, med hund
Åli p-plass, SkiÅli p-plass, Ski Påmelding
Åli p-plass, Ski Påmelding
Frogn Påmelding
Påmelding
Påmelding
Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon … Les mer av "Kurs i graving, speking, tørking og røyking av viltkjøtt"
Opdahl forteller om feller og fangst, samt lokking av gås, elg, hjort, rådyr, gaupe og rådyrkjedrepende rev. Påmelding
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Påmelding
Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du … Les mer av "Slaktekurs"
Norsk storviltkjøtt er blant verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon … Les mer av "Parteringskurs"
Lær å lage spekepølse etter gammel metode sammen med Johan Trygve Solheim. Spekepølsene lages etter gammel norsk metode, med naturlig melkesyregjæring og uten annen tilsetning enn salt. Påmelding
Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no
Takk for hjelpen!