Foredling av hjorteviltkjøtt
Froland Hostel (dag 1) og Mykland Vilt, Hynnekleiv (dag 2)Froland Les mer Påmelding
Froland Les mer Påmelding
7. november - 8. november Stjørdal Les mer Påmelding
Frogn Påmelding
Åli p-plass, Ski Påmelding
Frogn Påmelding
Påmelding
Påmelding
Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon … Les mer av "Kurs i graving, speking, tørking og røyking av viltkjøtt"
Opdahl forteller om feller og fangst, samt lokking av gås, elg, hjort, rådyr, gaupe og rådyrkjedrepende rev. Påmelding
Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. Dette er et endags teorikurs som arrangeres over hele landet. Påmelding
Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no
Takk for hjelpen!