Hopp til innhold

Ope dag på fangstanlegget «Verket»

I samband med dei arkeologiske utgravingane, arrangerer Gudbrandsdalsmusea/Villreinløypa ope dag på fangstanlegget "Verket" på Slådalen. Det vert omvisning og informasjon ved professor Brit Solli frå Kulturhistorisk museum, som leiar utgravingane. Buss frå parkeringa på Tunstugu kl 11.30, retur frå "Verket" kl 15.00. Av omsyn til plass og miljø, ber vi om at flest mogleg nyttar … Les mer av "Ope dag på fangstanlegget «Verket»"

Slaktekurs – Norsk Hjortesenter

Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du mange nyttige tips og inspirasjon til å bli bedre på hygiene og logitstikk fra skog til bord! Ved å delta på dette kurset vil du … Les mer av "Slaktekurs – Norsk Hjortesenter"

Slaktekurs – Norsk Hjortesenter

Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du mange nyttige tips og inspirasjon til å bli bedre på hygiene og logitstikk fra skog til bord! Ved å delta på dette kurset vil du … Les mer av "Slaktekurs – Norsk Hjortesenter"

Parteringskurs – Norsk Hjortesenter

Norsk Hjortesenter Kvalstad Gard, Svanøybukt,Florø,Norge

Norsk storviltkjøtt er blant verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle det på en måte som kan gi fantastiske matopplevelser. Her får du mange nyttige tips og inspirasjon til bruke av hjortekjøtt på måter du knapt trodde var mulig. Bare fantasien setter grenser - hele hjorten er spiselig! Ved å delta på dette … Les mer av "Parteringskurs – Norsk Hjortesenter"

Slaktekurs – Norsk Hjortesenter

Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du mange nyttige tips og inspirasjon til å bli bedre på hygiene og logitstikk fra skog til bord! Ved å delta på dette kurset vil du … Les mer av "Slaktekurs – Norsk Hjortesenter"

Slaktekurs – Norsk Hjortesenter

Norsk storviltkjøtt er kanskje verdens beste kjøtt, og du vil lære å behandle slaktet på en måte som kan gi det beste utgangspunkt for fantastiske matopplevelser. På kurset får du mange nyttige tips og inspirasjon til å bli bedre på hygiene og logitstikk fra skog til bord! Ved å delta på dette kurset vil du … Les mer av "Slaktekurs – Norsk Hjortesenter"

Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no

Takk for hjelpen!